Zrzečka pod hvězdami - Hrachovcová, Michaela (Advent-Orion, 2016)
Tato kniha děti opět zavede do přírody, mezi veverky a ostatní obyvatele lesa. Zrzečku s Veveříkem čeká první zima v jejích vlastních pelíšcích. Dokážou se na ni připravit? Přežijí v mrazivých dnech, i když jim došly zásoby a jaro stále nepřichází? Příběh poukazuje na to, že ač se zvířecí i dětský svět jeví jako bezstarostný, všichni v něm musíme přijmout zodpovědnost, která k němu náleží