Bílá růže Alžběta z Yorku - Gregory, Philippa, 1954- (Klokan (Alpress), 2017)
Alžběta z Yorku byla odmala připravovaná na to, že se stane královnou. Jindřich Tudor VII. se s ní ožení, aby si upevnil moc. Jenže Angličané věří v návrat princů, Alžbětiných bratrů. Ti záhadně zmizeli a Jindřich se obává, že kdyby se některý objevil, on o trůn přijde. A stane se. Alžbětu čeká volba mezi ztraceným bratrem, jehož nepoznává, a manželem, kterého miluje