Marlene : román - Gortner, C. W. (Klokan (Alpress), 2017)
Krásná, talentovaná a neobyčejně přitažlivá Marie Magdalene Dietrich působí vznešeně a nedosažitelně, přesto výčet jejích milenců a milenek je skutečně impozantní. Možná tak chce zapomenout na to, že ji miliony krajanů k smrti nenávidí. Pod slupkou zářící mondény se však skrývá nevyrovnaná žena, která - jak se zdá - přes veškerou slávu stále hledá štěstí