Patnáctý skandál - Patterson, James, 1947- (Klokan (Alpress), 2017)
Lindsay naplno prožívá mateřství a šťastné manželství. Když však z luxusního hotelu, kde došlo k vraždě, zmizí krásná, svůdná blondýna, začne se Lindsayina idyla drolit. Než se jí podaří ženu vystopovat a vyslechnout, zmizí i její manžel Joe. Čím déle Lindsay pátrá, tím víc sílí její podezření, že Joe skrývá tajemství, v němž ta tajemná žena hraje hlavní roli.