51 věcí, které si můžeš vyrobit z krabiček od vajec - Hayes, Fiona (Svojtka & Co, 2017)
Knížka plná zábavného tvoření. Vdechnete nový život krabičkám od vajec a zhotovte si jeden z 51 originálních výrobků - zvířata, lodě, šperky a mnoho dalšího!