51 věcí, které si můžeš vyrobit z papírové role - Hayes, Fiona (Svojtka & Co, 2017)
Od strakatého hada a nevrlého krokodýla až po rakety, traktory a letadla. Buďte kreativní a využijte nepotřebné roličky od toaletního papíru. Jednoduché instrukce krok za krokem vás provedou 51 inspirativními projekty, podle kterých si vyrobíte krásné hračky i dekorace