Diamantová holubice - Hyland, Adrian, 1954- (Jota, 2017)
Jeden z vůdců komunity původních Warlpujú, je zavražděn a zohaven, vše naznačuje, že šlo o rituální kmenovou vraždu. A podezření padá na Blakieho, místního podivína, který žije na okraji společnosti a sám sebe ustanovil jakýmsi místním šamanem. Jenomže Emily to nesedí. Rituální stopy mohou být jen zástěrka. A policie se k vyšetření případu moc nemá. Emily se tedy pouští do vyšetřování. a ocitá se zároveň na cestě k sobě samé, k tomu, aby objevila, kým vlastně ve skutečnosti je