Chrám Matky Boží v Paříži - Hugo, Victor, 1802-1885 (Omega, 2014)
Historický román odehrávající se v Paříži za vlády Ludvíka XI. Autor čtenáře zavede do dokonale vykreslené atmosféry 15. století a seznámí nás s tragickým příběhem znetvořeného Quasimoda, krásné Esmeraldy a proradným knězem Frollem.