Knížka Ferdy Mravence - Sekora, Ondřej, 1899-1967 (Knižní klub, 2015)
Ferda je kamarád jaksepatří, je chytrý a šikovný, se vším si ví rady a vždycky je ochoten pomoci přátelům i těm, s nimiž se setká poprvé. O jeho veselých kouscích si můžete přečíst v této knížce