Oděvní střihy : jak je použít, upravit a navrhnout - Hollahan, Lee (Svojtka & Co, 2013)
Tato kniha vám ukáže jak pracovat se střihy - od výběru správné velikosti přes porozumění různým značkám až po vytvoření oděvu, který se bude dát nosit. V knize najdete i průvodce základními šicími technikami. Naučíte se, jak změnit tvar, délku a detaily, aby oblečení vyhovovalo tvaru vaší postavy, vašemu vkusu a stylu. Umožní vám získat potřebné dovednosti, abyste si mohla ze zakoupeného střihu ušít vlastní oděv. Naučí vás také, jak takový střih upravit, a dokonce i jak navrhnout vlastní střihovou modelaci s použitím základních střihů, jež jsou součástí knihy.