Povídky z Manhattanu - Clark, Mary Higgins, 1929-; Hauserová, Eva, 1954- (Motto, 2017)
Od Wall Street až po Harlem – ulice i mrakodrapy Manhattanu jsou dějištěm příběhů plných tajemství, vražd a zločinů. Mary Higgins Clark, Lee Child, Jeffery Deaver a řada dalších oblíbených autorů krimi, sdružených v organizaci Mystery Writers of America, společně vytvořili k sedmdesátiletému výročí jejího vzniku antologii napínavých povídek ze slavného Manhattanu, obestřeného záhadami