Slavnosti sněženek : povídky - Hrabal, Bohumil, 1914-1997 (Mladá fronta, 2013)
Nezkrácená sbírka povídek o Kersku a jeho svérázných obyvatelích, kteří si uchovali pohled první lásky na tento svět i na často nelehký život. Lidé jsou obyčejní venkované z oblasti Kerska, kam se autor vrátil do krajiny svého mládí, aby psal a psal. Toto vydání vychází z autorem zamýšleného souboru, který v nezkrácené a necenzurované podobě poprvé vyšel až jako součást Sebraných spisů Bohumila Hrabala v roce 1993.