Tvořivé nápady a hry s knoflíky - Messerle, Miriam (Dovedné ruce, 2015)
V knize najdete hravé a vtipné nápady na tvorbu a hry pro děti od tří let až po dospělé. Vše je doplněno stručnými návody a kvalitními fotografiemi. Práce s knoflíky rozvíjí zábavnou formou jemnou motoriku, vnímání prostoru i orientace, estetický vkus. Je to jediná kniha na trhu s tímto zaměřením, proto najde uplatnění ve školkách, družinách, kroužcích i v rodinách a u každého, kdo hledá inspiraci pro práci s dětmi