Čtvrtá úroveň - Prokšová, Jitka, 1962- (MOBA, 2015)
Existují náhody? Není náš život jen skládankou, kdy jednotlivé dílky do sebe zapadají s neuvěřitelnou přesností? A co když jeden kousek náhle chybí? Alexe baví kvantová fyzika a Klára už téměř rok nepromluvila. Společně se pokoušejí zmapovat jeden životní úsek, na jehož konci nebude nic jako dřív.