Brouk - Horská, B. M. (Původní česká detektivka, 2014)
Během oslav pohanského svátku Johannus na finském ostrově Ukko Kokko náhle zmizí dívka a několik hodin po ní mladý muž. Utopila se? Ublížil jí? Vytratili se spolu? Pomoc při hledání svědka nabízí Elen Jo+llyová, která se vrací z dovolené zpět do Anglie.