Krutá smrt - Češka, Stanislav, 1955- (Původní česká detektivka, 2014)
Další příběh soukromého detektiva Stanislava Berky, bývalého kapitána brněnské kriminálky, zavede tentokrát čtenáře až do nejvyšších politických kruhů. Kdo stojí za obzvláště bestiální vraždou hejtmanky? ptá se proslulý detektiv, který se brzy sám ocitá v ohrožení života.