Projekt Sandrina - Houserová, Eva (Český thriller, 2016)
Hudební producent Douda dostane životní šanci v podobě mladé, mimořádně talentované zpěvačky Sandriny a rozjíždí její hvězdnou kariéru. Co když ale není sám, kdo na ni vsadil? Jsou šokující události, které narušují jeho život, náhody, anebo součást pečlivě připraveného scénáře? Producent Douda je vtažen do smrtonosného víru osudové rulety, kterou nejde zastavit