Barevný svět = Our colourful world - Pospíšilová, Zuzana, 1975- (První čtení v angličtině, 2014)
V téhle knížce najdeš krátké zábavné texty, které si můžeš nejdříve přečíst v angličtině a pak si na vedlejší straně ověřit porozumění pomocí českého překladu.Alenka Bílá pozoruje pestrobarevný svět kolem nás a vtipně ho popisuje. Díky ní se hravě naučíš nová slovíčka na téma barvy.Enjoy the short amusing texts of this book, reading them in English first and checking their Czech translation on the next page to make sure you have understood them well.Alice White observes the colourful world around us, describing it with wit. Join her, and you will learn many new words concerning colours.