Tajné přátelství - Hunter, Jillian (Orchidej, 2013)
Třináctiletá Violet Knowltonová je vychovávána strýcem a tetou na odlehlém venkovském panství. Baron a lady Ashfieldovi ji chovají jako v bavlnce a snaží se vyplnit každé její přání. Z okna své ložnice pozoruje Violet hry stejně starých chlapců na farním hřbitově. Jeden z nich, který obratně vládne dřevěným mečem, ji zaujme natolik, že chce o něm získat co nejvíce informací. Brzy zjistí, že Kit pochází z blízkého chudobince, kde panuje tvrdý kázeňský řád, v jehož důsledku jsou chovanci i za nevinné přestupky trestáni bičováním. I přes nerovné postavení se Violet s Kitem spřátelí, jejich začínající románek je však přerušen v samotném počátku, neboť Violet se od Kita nakazí spalničkami. Cesty obou hrdinů se ale rozcházejí i proto, že Kit je adoptován vysloužilým kapitánem kavalerie a Violet se stěhuje se svými pěstouny do Londýna. Tady se po deseti letech opět shledají. V té době je však Violet již zasnoubena se zámožným obchodníkem, s nímž se seznámila při nákupu deštníků, zatímco Kit se pod jménem Christopher Fenton stal uznávaným mistrem šermířské akademie...