Zběsilá bezmoc - Žáček, Jan, 1963- (Thriller (Fragment), 2013)
Napínavý thriller, který vám odhalí bezpráví v naší zemi. Mladá dívka je surově napadena, znásilněna a zavražděna. Její otec, univerzitní profesor, marně čeká na spravedlnost. Útočníci jsou propuštěni na svobodu. Sám tedy bere do rukou zbraň a vykoná jediný trest, který považuje za spravedlivý - trest smrti. Poté musí zmizet. Policie má totiž jediný cíl - najít ho a zlikvidovat, aby nemohl nikomu popsat skutečnou vládu zločinu v naší zemi. Jeho výpověď ohrožuje mnoho vlivných lidí, a za to se platí nejvyšší cena...