Jak se chodí do pohádky se Čtyřlístkem - Němeček, Jaroslav, 1944- (Čtyřlístek (Čtyřlístek), 2017)
Naši čtyři hrdinové se díky kouzelné průpovídce dostanou do pohádkové říše a prožijí tam různá dobrodružství