Cesta beze jména : thriller - Linskey, Howard (Brána, 2016)
Na severovýchodě Anglie, v hrabství Durham, někdo unáší a vraždí mladé dívky. Detektiv konstábl Ian Bradshaw, který upadl v nemilost u svých nadřízených a který se vyrovnává i s psychickými problémy, se ze všech sil snaží nalézt nějakou stopu a ukázat, že je schopným policistou