Planeta mezi dvěma slunci : + expresní zásilka - Fabian, Robert, 1969- (Česká fantastika, 2016)
Vesmí je nebezpečné místo. Není snadné v něm přežít. A někdy je těžké i zemřít. Vězeňská transportní loď SFPS Tecora se zřítí v nehostinné poušti žhavé planety mezi dvěma slunci. Ze stovek lidí se zachrání osm trosečníků. Pětice trestanců, jeden dozorce a dva civilisté. Nemají se zrovna v lásce. Ale jestli chtějí přežít, musí se naučit spolupracovat. Není to snadné. A kolem vraku Tecory se nehybnou pouští plíží neznámé nebezpečí. Pod hvězdami číhá smrt.