Město zrcadel - Cronin, Justin, 1962- (Knižní klub, 2017)
Prošli jste Přechodem. Čelili Dvanáctce. Teď vejděte do Města zrcadel k poslednímu zúčtování. Dvanáctka byla rozprášena. Ve světě skončilo století vlády nepředstavitelných hrůz. Potomci těch, kteří přežili, začínají opouštět hradby města s odhodláním vybudovat novou společnost. Daleko od nich, v mrtvé metropoli na východě kontinentu, však čeká Nula, první nositel viru. Jeho nenávist dokáže utišit pouze porážka Amy, jeho protipólu, jediné naděje umírajícího lidstva. Dívky z Neznáma, která je pro zničení Nuly ochotná obětovat vše. A nejspíš bude muset