Scotland Street - Young, Samantha, 1986- (Ikar, 2017)
Shannon MacLeodová měla odjakživa slabost pro drsňáky. Jenže když se do nějakého zamilovala, obvykle skončila se zlomeným srdcem. Když si Shannon najde práci v tetovacím salonu, kde pozná Colea Walkera, nejradši by se otočila na patě a utekla. Je potetovaný, sebevědomý, sexy, okouzlující – a pro ni naprosto nepřijatelný..