V bouřlivé noci - Voosen, Roman, 1973- (MOBA, 2017)
Rok 2005. Ničivý orkán pustoší zmrzlou krajinu a sedmnáct lidí připraví o život. Jednou z obětí je také statkář Johansson. Rok 2015. Bývalý statek shoří na popel a v doutnajících sutinách leží zuhelnatělé tělo s vidlemi v břiše. Případu se ujímají osobité komisařky Ingrid Nyströmová a Stina Forssová, na které čeká několik otázek. Co když ani před deseti lety nešlo o neštěstí?