Kroky ke slunci : román - Addison, Corban, 1979- (Fortuna Litera, 2012)
Fascinující příběh o síle víry v sebe sama, o naději, rodinných poutech a nezměrné lásce nabízí srovnání dvou rozličných kultur.Když ničivá vlna tsunami zasáhne indické pobřeží, sestry Ahalja a Síta rázem přijdou o rodiče i o domov. Cestou do nedalekého kláštera, v němž doufají nalézt bezpečné útočiště, padnou do rukou bezcitným pasákům a ocitnou se v jednom z bombajských nevěstinců, kde je s nimi nakládáno jako s otrokyněmi.Na opačném konci světa, ve Washingtonu, se právník Thomas Clarke vyrovnává s tím, že jej po smrti jejich malé dcerky opustila manželka. Posléze je nespravedlivě vyhozen z práce a odjíždí do Indie jako dobrovolník. V záchraně Ahalji a Síty nachází nový smysl života...