Kdo seje vítr - Neuhaus, Nele, 1967- (Knižní klub, 2014)
Kriminální komisařku Piu Kirchhoffovou volají na nezvyklé místo činu. V budově firmy objevili několik dní starou mrtvolu nočního strážného. Brzy je jasné, že jde o vraždu. Společně s Oliverem von Bodenstein vyšetřuje Pia v prostředí občanské iniciativy, která bojuje proti stavbě plánovaného komplexu větrných elektráren. Mluví se o korupci a zfalšovaných posudcích, což stojí život dalšího člověka...