Sladký život - Price, Katie, 1978- (BB/art, 2012)
Čas se přece nedá vrátit zpět? Když byla fotomodelka Angel přinucena k zásadnímu rozhodnutí a vybírala mezi uvolněným kalifornským baseballistou Ethanem a novou šancí pro manželství s Calem, k údivu mnohých zvolila Ethana. Život v LA je tak sladký a jejich život snad nemůže být pohodlnější. Nic však není dokonalé a po společně stráveném roce se začínají vynořovat první problémy. Přes to všechno je Angel přesvědčená, že je Ethan tím pravým. Tak proč se jí tají dech v Calově přítomnosti? Naše svůdná hrdinka za pravou láskou nikdy nešla po hladké cestě