Ztracený Thomas - Koontz, Dean R. 1945- (BB/art, 2009)
Měsíc poté, co opustil dočasný azyl v opatství svatého Bartoloměje a zamířil do rodného Pico Munda, procitá Podivný Thomas ze snu, v němž je všechno zalito krvavou barvou, předzvěstí nepředstavitelné katastrofy. Snad v předtuše téhle noční můry a toho, co může znamenat, zamířil mladík nadaný nadpřirozenými schopnostmi místo domů do pobřežního městečka Magic Beach.