Slepičí polévka pro duši na rozcestí - Canfield, Jack, 1944- (Práh, 2006)
Kniha o povzbuzení, síle, naději a vůli. Ukazuje sílu lidské vzájemnosti, podpory a lásky. Chce být osobním rádcem všech, kdo bojují s vlastní slabostí či nepříznivým osudem a přibližuje jedinečné zkušenosti závislých pacientů a jejich okolí a klikatou cestu za uzdravením. Je také zdrojem moudrosti a povzbuzení na cestě ze závislosti.