Báječné mininakupování - Kinsella, Sophie, 1969- (BB/art, 2015)
I v době finanční krize se Becky, která žije s manželem Lukem a svéhlavou dvouletou dcerou Minnie u svých rodičů, nevzdává plánů, jež by jí pomohly uspokojit mimořádnou nákupní horečku. Zdá se, že Beckyino chování nelze ovlivnit či přibrzdit žádným zákonem či provizorním rozpočtovým řešením. Ekonomické starosti si naopak připouští Luke, který toto období považuje za poměrně stresující a skličující. Snad právě z tohoto důvodu se Becky rozhodne potěšit ho neokázalou a velkoryse pojatou oslavou uspořádanou na počest jeho narozenin. Pro Becky je prostě jakékoli utahování opasků neznámým pojmem a v tomto duchu se pochopitelně snaží vychovávat i Minnie. Ta sice ve svém věku nechápe tržní principy, dokáže se však už projevit v majetkových a vlastnických záležitostech. Minnie totiž považuje za své téměř vše, co se jí dostane do rukou. A navíc se stává se i postrachem dětských koutků v obchodních domech, kam jí matka při svých častých návštěvách téměř s železnou pravidelností ukládá