Poslední na odstřel - Baldacci, David, 1960- (Mladá fronta, 2011)
Web London je hrdina a špičkový odborník ve špičkovém týmu - elitní jednotce FBI. Jenže i takové týmy se dají nachytat. Z jedné málem rutinní akce se vyklube past, jejímž cílem je zlikvidovat členy této jednotky. V přestřelce je celý tým brutálně postřílen. Až na Weba. Jeho kolegové v tom vidí zradu a vdovy po kamarádech z práce mu dávají smrt svých manželů za vinu...