V mistrově stínu - Block, Lawrence, 1938-; Poe, Edgar Allan 1809-1849; Connelly, Michael, 1956- (XYZ :, 2010)
Knížka věnovaná mistrovi hororu a detektivky Edgaru Allanu Poeovi. Spolu s jeho významnými literárními pracemi v téhle knížce najdete dlouhé a krátké myšlenky těch, kdo kráčejí v Poeových stopách.