Takhle je to dobrý : povídky z Wyomingu - Proulx, Annie, 1935- (Baronet, 2008)
Nová sbírka povídek tematicky navazující na slavnou Zkrocenou horu, jejichž děj je zasazen do drsné krajiny rurálního Wyomingu, zobrazuje mnohdy tíživý životní úděl zdejších obyvatel. Hrdiny autorčiných příběhů jsou rozdílné postavy a charaktery z rozličných časových období...