Zrzka všem učaruje - Clayton, Alice (Erotic, 2015)
Román plný humoru a vzrušujících zážitků před kamerou i za ní...Závěrečný díl hravé erotické série Zrzka líčí další eskapády vztahu herečky Grace Sheridanové a miláčka Hollywoodu Jacka Hamiltona.Grace získá hlavní roli v televizním seriálu. Když však režisér požaduje, aby shodila sedm kilo, rozhodne se vyvolat veřejnou vzpouru. Nečekaně si tím získá obrovský klub fanynek, které ji v boji za křivky podporují. Jenže víc než o její herecké schopnosti se zajímají o velikost jejího zadku a jméno pana Záhadného.Jack je zase zvolen „Nejpřitažlivějším mužem světa“ a vymetá jeden bar za druhým. Sláva si začíná vybírat svou daň. Jackova kariéra dosahuje stratosférických výšin – dokáže ho Grace zachytit, když se zřítí?