Los králem lesa - Stark, Ulf, 1944- (Ikea, 2013)
Setkejte se s losem STRÖVA, který si nemyslí, že je dost dobrý na to, aby byl králem lesa, a s krotkým prasátkem KNORRIG, které by raději bylo divoké a volné.