Obrázkové hledání na statku - Ruyer, Francois, 1961- (Junior, 2015)
S touto knížkou zažijete spoustu zábavy. Společně s babičkou Evičkou a dědečkem Toníkem se můžete seznámit s prací na statku. Poznáte mnoho domácích zvířat, zjistíte, čím jsou pro nás užitečná, a dozvíte se spoustu dalších zajímavostí. Na celostránkovém obrázku můžete navíc vyhledávat jednotlivé detaily podle veršovaných instrukcí. Nudit se rozhodně nebudete, protože obrázkové hledání nudu skvěle zahání