Ježíškova dobrodružství - Kaftanová, Irena, 1951- (Ottovo nakladatelství, 2017)
Nastává nejkrásnější období roku, čas Vánoc, a mnohé děti se vás zase budou pochybovačně ptát: "Existuje opravdový Ježíšek?" Náš Honzík prožil s Ježíškem během jediné noci tolik dobrodružství, že se na Štědrý den probudil naprosto šťastný, bez sebemenších pochybností. Právě Ježíšek mu splnil všechny jeho nejtajnější sny a přání, když s ním zavítal například do Afriky, na hory, do pravěku, k pirátům, mezi zlatokopy nebo do Egypta