Koně - Řezníčková, Daniela (Junior, 2014)
Chceš se stát odborníkem na koně? Expertem na různá plemena koní, ale hlavně na jejich způsob života? Vstup do světa nádherných koní a pomocí šesti šablon si můžeš nakreslit tato ušlechtilá zvířata. Získej informace o využití koních v minulosti, přečti si známé mýty a příběhy. Zjisti, jak žijí divocí koně ve volné přírodě, která plemena koní jsou nejznámější, co je to parkur nebo dostihy. Pomoci šablon si pak můžeš vytvořit nádherné obrázky