Poznáváme dinosaury - Regalado, Gustavo; Svojtková, Tereza (Svojtka & Co, 2012)
Věděli jste, že dinosauři žili na Zemi po dobu 160 milionů let, že někteří z nich vážili jako dvacet slonů dohromady, že tyranosaura často bolely nohy, že štíty na hřbetě stegosaura mohly měnit barvu do ruda, aby zastrašily nepřátele, a že žádný člověk živého dinosaura nikdy nemohl vidět? Pokud vás zajímají tyranosauři, triceratopsové a další vyhynulí obři, pokud chcete vědět, jak žili, jak vypadali a proč vyhynuli - je tato kniha určena právě vám. Vydejte se v ní na objevnou cestu časem, dozvíte se spoustu zajímavých faktů a poodhalíte roušku tajuplného světa dinosaurů.