Beauty and the Beast = Kráska a zvíře - Morgan, Michaela (Dvojjazyčná kniha, 2012)
Bela je poslána, aby žila se zvířetem v jeho paláci. Je vystrašená, ale je zvíře tak divoké jak se zdá? Příběh se v mnoha podobách vypráví po celém světě. Učí čtenáře, aby nesoudil okolí jen podle vzhledu. Napínavý příběh mohou číst děti samy, s rodiči anebo poslouchat ve formě mp3, uložené na webu Albatros Media. Dvojjazyčné verze pohádek vydavatelství Edika připravilo ve spolupráci s Oxford University Press.