Hop, nebo trop : detektivní příběhy Donalda Lama a Berty Coolové - Gardner, Erle Stanley, 1889-1970 (XYZ, 2012)
Další z napínavých příběhů detektiva Donalda Lama a jeho svérázné partnerky Berty Coolové, které publikoval Erle Stanley Gardner pod pseudonymem A. A. Fair.Přestože slávu a uznání kritiků mu přinesly detektivní příběhy Perryho Masona, ani série s dvojicí Coolová a Lam nezůstávají, co se napětí a dramatické zápletky týče, pozadu.