Lovestory ve výtahu : a dalších 77 povídek z fleku - Čermák, Miloš, 1968- (XYZ, 2013)
Kniha původně vznikala jako blog. Původním plánem Miloše Čermáka bylo napsat každý den jednu krátkou povídku. Miloš Čermák napsal přesně 100 povídek, v této knize jich je z původní stovky otištěno 73 a pět dalších vzniklo „na přání“, lépe řečeno na základě námětů zaslaných čtenáři, všechny však spojuje humor, zamyšlení nad současným světem a především nadhled.