Hříšník z Vysočiny - Howell, Hannah, 1950- (Orchidej, 2013)
Známý sukničkář Tormand Murray se jednoho rána probudí vedle mrtvé milenky, kterou někdo před smrtí krutě mučil. Tormandovi je jasné, že někdo chtěl, aby byl považován za vraha. Když je za několik dnů zavražděna další z řady jeho bývalých milenek, vyhledá Tormand na radu přítele pomoc krásné "čarodějnice" Morainn. Je známá tím, že mívá vidění a sny, v nichž se jí zjevuje pravda a někdy i budoucnost.