Mazaný medvídek - Lamb, John J., 1955- (Krimi (MOBA), 2013)
Vysloužilý policejní důstojník ze San Franciska Brad Lyon se usadil se svojí ženou Ashleigh v horách ve Virginii, aby zde vedli poklidný život a věnovali se své největší zálibě - sbírání a výrobě plyšových medvídků. Ale i v malém zapomenutém městečku se dějí věci... Klid Shenandoah Valley je narušen, když vetřelec vnikne do domu Lyonových a odnese si starožitného medvídka Farnell Alpha - jednoho z nejproslulejších plyšáků v historii, kterého Brad dal Ashleigh k dvacátému výročí svatby. Později, když už se zdá, že se život vrací do zaběhnutých kolejí, způsobí ve městě pozdvižení trojice japonských gangsterů a ředitel místního muzea je nalezen mrtev. Brad ví, co praví o vraždě kalifornský trestní zákon, a proto se vydá po stopách vraha...