Smrtící výstřel - Flynn, Vince, 1966-2013 (BB/art, 2013)
Krátce po výcviku se Rapp pouští do své chladné a krvavé práce. Dalšího muže ze seznamu těch, jimž má věnovat svou smrtící pozornost, najde ve francouzské metropoli. Akce však neproběhne tak přesně a nenápadně, jak by měla: Mitch je postřelen a v luxusním pařížském hotelu leží devět mrtvol, mezi nimiž je i vysoce postavený lybijský politik. S takto křiklavou akcí nechce být CIA spojována, a tak mladý zabiják zůstává v Paříži sám se svým zraněním a mnoha silnými nepřáteli. A ti zdaleka nejsou jen na opačné straně pomyslného bojiště...