Tajemný Thomas - Koontz, Dean R. 1945- (BB/art, 2013)
Podivná apokalypsa Odda Thomase. Pátý svazek pamětí Odda Thomase, který se od svého odchodu z rodného Pico Munda neustále ocitá v místech, kam ho dovádí jeho šestý smysl. V mysli si s sebou nese své přátele, které opustil, i dívku Stormy, jež navždy opustila jeho. Pro tentokrát se jeho útočištěm stává Roseland ...