Pravidla důvěrných vztahů - Enoch, Suzanne (Klub dobrodruhů, 2014)
Kapitán Bradshaw Carroway miluje moře celou svou duší. Když v bitvě přijde o přítele, začíná pochybovat, zda je ten krvavý život ještě pro něj, ale starost o skupinku nudných aristokratů mu nepřipadá o moc smysluplnější. Bohužel jich má zrovna při této plavbě plnou loď... Jedna pasažérka však přece jen upoutala jeho pohled: uhrančivá kráska, jejíž půvaby a hbitý jazyk by ho lehce mohly přimět k porušení všech pravidel.