Tvůj svůdný dotek - Medeiros, Teresa, 1962- (Domino, 2013)
Maxmillian Burke se dlouhá léta považoval za muže, jehož by chtěla vidět po boku své dcery každá dáma z vysoké společnosti. Vzor všech ctností, gentleman každým coulem. Jenomže pak mu zhýralý bratr odloudí milovanou ženu a Max zásadním způsobem změní náhled na život: raději se znelíbit společnosti, než dál plnit roli, o niž stejně nestál. Odstěhuje se z Londýna na panství Cadgwyck. Pranic mu nevadí, že starobylý dům spolu s ním obývá duch - zato rázné služebné má plnou hlavu...